SERVICES

– DIN DIREKTE VEJ TIL ALPERNE

Skyhøj service og tryghed

Som rejsende med Alpeflyet vil man opleve, at vi tager servicen til nye højder. Bl.a. indfører vi et stolt, gammelt koncept fra rejsebranchen, nemlig Air Guides.

Vi ønsker nemlig, at alle spørgsmål skal kunne besvares undervejs – service og tryghed fra start til slut, så vi har en dedikeret rejseguide med I luften. Flyet har naturligvis sit dygtige service- og sikkerhedspersonale, men vores Air guides’ rolle vil udelukkende være at bistå med alt, som vedrører din ferie.

Synlighed og varighed

Alpeflyet er et flykoncept med helt egne afgange, eget personale og en unik tilstedeværelse i lufthavnene – på alt fra afgangsskærme til check-in- og infoskranker. Alpeflyet vil servicere Højmark Rejser og Vinterly’s rejsende både på de klassiske otte dages ture, men også på de populære korte ture på fire og fem dage. I Danmark flyver vi ud fra Billund og Kastrup.

Mad & Drikke

Som rejsende med Alpeflyet vil du kunne bestille dette allerede før din flyvning, via vores check in portal eller via det rejseselskab, hvor din skiferie er bestilt.

Udvalget vil være tilpasset de korte direkte flyvninger på cirka halvanden time, som Alpeflyet flyver.

Bestil sæde, ekstra bagage og madtilkøb her

Inflight Magazine

Tidsfordriv behøver ikke være uinspirerende. Tiden i luften kan nemlig bruges til at dykke ned i Alpeflyets eget Inflight Magazine. Vi vil præsentere et spændende magasin med god læsning inden for en række faste emner.

Magasinet vil i høj grad vil være båret af et visuelt udtryk, som vil sætte stemningen for den ferie, som venter vores gæster.